avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale buna ziua! ma pot angaja ca inginer in propria SRL?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

buna ziua! ma pot angaja ca inginer in propria SRL?

Am 27 ani, am absolvit fac de stiinta si ingineria alimentelor, cu diploma de inginer, iar in prezent urmez cursurile unei facultati particulare cu specializare management. Vreau sa-mi deschid o afacere, mai exact o patiserie, care e posibil, inca nu am hotarat, sa o iau in franciza. Ce forma juridica ar fi potrivita pentru mine? Mentionez ca ar trebui sa am cam 4 angajati. Diploma mea ma ajuta cu ceva? Eu pot sa ma angajez ca si inginer in cadrul firmei? Vreau sa urmez un program de start -up pentru finantare. Afecteaza cu ceva forma juridica (
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:57, 17 Noiembrie 2010
pentru patiserie puteti deschide un SRL, va puteti si angaja in cadrul firmei fara probleme! daca urmati un program pentru finantare nu va afecteaza cu nimic!
multumesc pentru raspuns! sa inteleg ca intreprindere individuala ar fi in dezavantaj? stu ca pentru asta actele sunt mai usor de realizat si costurile mai mici! dar vreau o forma care sa-mi aduca avantaje!
dupa cum a-ti descris dvs ce vreti sa faceti si pornind cu ideea de 4 salariati a-ti economisi pe parcurs niste costuri si drumuri pentru a face schimbari, avantajele daca vreti sa inaintati ar fi pe SRL si nu pe intreprindere individuala, sper ca v-am fost de folos!
Mult succes
SRL e mai avantajos. Intreprinderea individuala permite 5 angajati. V-ati incadra si aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau intreprindere individuala anitsirc anitsirc Cu rusine recunosc ca nu stiam de existenta formei \"intreprindere individuala\". Nu imi este foarte clar termenul... intreprinderea individuala este undeva ... (vezi toată discuția)
Deschidere afacere sebastian_27 sebastian_27 Buna ziua, Doresc sa deschid o mica afacere in domeniul patiseriei, insa se pare ca acesta idee a mea se mai regaseste si in alta parte sub forma de ... (vezi toată discuția)
: sfat pt. infiintare srl sau intr.indiv.? calion calion AS VREA SA DESCHID O AFACERE DOMENIUL CURIERATULUI - FRANCIZA MAI PRECIS. DACA STIE CINEVA CUM E MAI BINE SA INFIINTEZ SRL SAU INTREPRINDERE INDIVIDUALA,NU ... (vezi toată discuția)