avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale : SFAT PT. INFIINTARE SRL SAU INTR.INDIV.?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

: SFAT PT. INFIINTARE SRL SAU INTR.INDIV.?

AS VREA SA DESCHID O AFACERE DOMENIUL CURIERATULUI - FRANCIZA MAI PRECIS.
DACA STIE CINEVA CUM E MAI BINE SA INFIINTEZ SRL SAU INTREPRINDERE INDIVIDUALA,NU INTENTIONEZ SA AM MAI MULT DE 5-6 ANGAJATI.
CARE AR FII METODA MAI AVANTAJOASA SAU CARE SUNT AVANTAJELA SI DEZAVANTAJELE IN ACESTE CAZURI ?
IMI CER SCUZE PENTRU MODUL DE EXPRIMARE, DAR AS DORI UNELE SUGESTII - SFATURI PENTRU INCEPUT DEOARECE NU CUNOSC DIFERENTELE DINTRE CELE DOUA FORME SRL-INN . SUNT LA INCEPUT1 :sorry:

VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 10:16, 26 Ianuarie 2009
Tinand cont de specificul activitatii eu cred ca ar trebui sa infiintati un SRL, constituit ca microintreprindere( care plateste 3% din cifra de afaceri).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare societate-avantaje dezavantaje andreigabriel andreigabriel buna ziua, Doresc sa infiintez un after school si o gradinita. In acest sens va rog sa imi precizati, in mare, care ar fi avantajele/dezavantajele (din ... (vezi toată discuția)
srl versus pfa din punct de vedere fiscal MARIANA APOSTOL MARIANA APOSTOL Buna ziua, am o problema pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv. am tot studiat si studiat diferentele dintre a fi srl, pfa sau intreprindere ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl? krisztina krisztina Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti si pa mine, ca si inginer in constructii, ce forma de inregistrare sa aleg:ca si PFA sau ca SRL, pentru lucrari de proiectare ... (vezi toată discuția)