avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita intrare pe proprietate privata
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita intrare pe proprietate privata

va rog daca puteti sa-mi spuneti,un executor poate intra pe o proprietate privata care nu are legatura cu executarea dar acolo se afla masina care urmeaza a fi executata? legat de acest dosar,am facut contestatie s-a admis,urmand sa se judece,cu toate acestea executorul continua cu hartuirea si intimidarea prin toate mijloacele,deasemenea a refuzat sa prezinte avocatei hotararea judecatoreasca!
Cel mai recent răspuns: coca_s , utilizator 17:01, 15 Noiembrie 2010
Executorul cu scopul legal de executare hotarare judecatoreasca are limita de competenta sa desfasoare activitati specifice,prin care sa identifice si sa localizeze bunurile supuse executarii
sa identifice si sa localizeze,dar sa vrea sa intre?? aceasta executare se judeca,daca imi ridica masina si am castig de cauza ce se intampla? multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita danutzas danutzas Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea privind situatia mea, respectiv daca cererea de incuviintare a executarii silite a fost ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri contestatie anaf gigelas gigelas Buna ziua, O persoana,a castigat in instanta restituirea taxei pe poluare (taxa auto); A mers la un executor judecatoresc pt.a se executa prevederile ... (vezi toată discuția)
Executare institutii angy_mirel angy_mirel Am o hotarare judecatoreasca executorie pentru doua institutii, hotararea nu este solidara deci suma a trebuit impartita,sa cerut incuvintarea cu formula ... (vezi toată discuția)