Buna ziua,
Va rog frumos sa/mi zica si mie cine stie. Conform legii 12/1990 republicata in 2009 persoanele juridice depun o declaratie privitor la adaosul si comisionul practicat. Acest lucru e usor de depistat pentru magazine cei ce muncesc pe baza de comision etc.
Cum stabilesc valoarea adaosului comercial pentru o societate prestatoare de servicii (ofera proiecte de case oamenilor).
Mi/a zis cineva ca depistez cheltuielile pentru realizarea proiectului si pretul incasat pe proiectul repectiv, dar mi se pare o prostie si incorect caci unele cheltuieli nu pot fi defalcate. Eu nu sunt magazin, cumpar cu un pret si vand cu altul aici e cu totul altfel.
Altii confunda cu profitul si cifra de afaceri chestii total diferite.
In cazul acestei declaratii cum calculez addaosul si care este legea de definire a adaosului acesta.
Subsemnatul …………………………, in calitate de administrator al S.C. ……………………………. S.R.L., va aduc la cunostinta ca societatea susmentionata, practica un adaos comercial cuprins intre 0 si 500%, precum si un comision de intermediere cuprins intre 0 si 1000%.
Prezenta comunicare a fost facuta in baza prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite republicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 291 din 05/05/2009.
ADMINISTRATOR
………………………….
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Adaos comercial
noc2
In cazul unei societati care importa si vinde produse , en gros este obligata sa declare adaosul comercial al admin financ ?
Se depune vreo declaratie ptr ... (vezi toată discuția)