avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cerere de donatii online pentru a-mi plati datoriile
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cerere de donatii online pentru a-mi plati datoriile

Daca am nevoie de suma de 700 euro, pentru ca am facut o greseala( amanet) si vreau sa scot tot, dar nu am bani si mi-as face un blog unde lumea daca ar vrea mi-ar putea dona bani, e ilegal?Adica pot pati ceva din cauza asta?Nu mint ca am cine stie ce boli sau altele mai grozave, ci adevarul.
Cel mai recent răspuns: ioniboni , utilizator 17:32, 15 Noiembrie 2010
daca prezentati o situatie reala, nu e nimic ilegal.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt acuzată că am făcut un blog anonim în care cineva este calomniat. ce pot face eu pentru a-mi dovedi nevinovăția? Sava Vali Sava Vali Buna ziua! Sunt acuzată că am făcut un blog anonim in care cineva este calomniat. Ce pot face eu pentru a-mi dovedi nevinovăția? Menționez că nu doresc ... (vezi toată discuția)
Testament sau donație? Adelina.M.H. Adelina.M.H. Testament sau donație Tatăl este recăsătorit. Înainte de recăsătorie detinea un apartament. Suntem doua surori și vrea să ne lase apartamentul după ... (vezi toată discuția)
Inselatorie dara25 dara25 buna ziua, am sa incerc sa fiu cat mai scurta. o batrana s-a dus sa-si amaneteze ceva aur ca deh, e criza, s-a dus la o casa de amanet, nu s-a uitat ce a ... (vezi toată discuția)