avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... preschimbare termen
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

preschimbare termen

in cazul in care s-a facut o cerere pt. preschimbare termen,in cat timp de la depunerea cererii in cazul acesta la tribunalul bucuresti trebuie sa se afiseze daca a fost schimbat termenul,daca am inteles bine trebuie sa intre intr-o sedinta,pt ca sunt 2 luni de cand este depusa si nimic inca nici da nici nu,
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: leonida , utilizator 18:16, 15 Noiembrie 2010
mergeti la arhiva instantei si interesati-va cand a fost fixat termen pt solutionarea cererii de preschimbare de termen.
multumesc mult de raspuns,dar in cazul in care eu sunt din brasov si procesul la bucuresti pot cere aceasta informatie si prin telefon?
daca va si raspunde cineva la arhiva .oricum ei sunt obligati sa va citeze pt termenul cand se va solutiona cererea de preschimbare de termen.
Din data de 26.11.2010, cererea de preschimbare de termen va fi analizata fara citarea partilor.
Va puteti interesa de noul termen de judecata accesand www.portal.just.ro.
va multumesc mult,m-am uitat in fiecare zi pe portal dar inca nimic,o sa incerc si telefonic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare termen elenamelnic elenamelnic Buna ziua, Am o nelamurire in privinta la ceea ce apare pe portalul tribunalului.In data de 03.03.2014 s-a depus cerere de preschimbare si in data de ... (vezi toată discuția)
Preschimbare termen judecata badila steluta badila steluta bunaseara! am avut un proces pe rol cu cauza constatare nulitate act juridic unde am avut cistig de cauza. patrtea pirita a declarat recurs iar instanta ... (vezi toată discuția)
Procedura viciata cu creditoarea dantintesan dantintesan Buna ziua. In calitate de administrator al unei societati creditoare, am introdus o cerere de emitere a unei somatii de plata (OG 5/2001). Nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)