avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am un contract de munca nesemnat de mine dar care este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am un contract de munca nesemnat de mine dar care este inregistrat la ITM, nu am fisa medicala facuta, sunt luata din somaj, acum vor sa ma oblige sa-mi dau demisia.

Am un contract de munca nesemnat de mine dar inregistrat la ITM, nu am fisa medicala si cazier facute la angajare, sunt preluata din somaj dar nu beneficiez de nimic in plus, iar acum dupa aproximativ 2 luni angajatorul doreste sa ma forteze sa imi dau demisia.eu doresc sa reiau somajul.
cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: carmen.dochiu , utilizator 11:15, 24 Noiembrie 2010
Faceti o sesizare la ITM si explicatile situatia.
ITM-ul nu are competente de a stabili veridicitatea semnaturilor pe actele care se depun... singurele institutii abilitate unde puteti depune plangere pentru falsificarea semnaturii sunt Parchetul sau Politia.
Sesizarea la ITM, dar nu in legatura cu veridicitatea semnaturilor, ci privitor la comportamentul angajatorului, care nu mai doreste continuarea raporturilor de munca sau nu mai are nevoie de angajat fortandu-l sa-si dea demisia.
In ceea ce priveste semnarea contractului de catre o alta persoana si nu de catre angajat, de acord cu dvs. freeelis, ce ar putea sa faca ITM-ul???
titiana a scris:

....
In ceea ce priveste semnarea contractului de catre o alta persoana si nu de catre angajat, de acord cu dvs. freeelis, ce ar putea sa faca ITM-ul???


ITM-ul il va indruma sa se adreseze organelor de cercetare penala ...
Pai nu va dati demisia si faceti o plangere la ITM, daca va dati demisia nu mai beneficiati de somaj, trebuie sa va desfiinteze postul cu art 65 c.m. Partea cu uzul de fals in semnatura tine de Parchet unde puteti sa faceti o plangere penala daca nu ati semnat anumite acte.

Alte discuții în legătură

Demisia andreiandrei2 andreiandrei2 directorul firmei ca eu nu m-am prezentat.Am stat de vb cu juristul firmei si mi-a sugerat sa fac o cerere prin cBuna seara,am o mare nelamurire in ce priveste ... (vezi toată discuția)
Facturi refuzate la plata pentru ca nu exista delegatie pentru ridicare de marfa miskin miskin Lucrez la o firma care comercializeza marfa pe credit(credit furnizor).Transportul marfii se face de catre noi iar la destinatie semneaza si isi trec datele ... (vezi toată discuția)
Demisia adi0874 adi0874 Am demisionat iar firma nu vrea sa-mi dea cartea de munca deoarece am clienti neincasati, mai mult decat atat imi imputa aceste sume.Ce pot face? Multumesc ... (vezi toată discuția)