buna si mai am o problema destul de complicata zic eu si nu prea exista pe forum aceasta problema... acum un an jumate am scos din banca 3 salarii si la scurt tipm am plecat de la serviciul respectiv... valoarea era de 1500 ron dupa ce a trecut timp destul de mult cei de la banca mi-au cerut suma intreaga dar cum nu am avut nu am platit....suma respectiva a urcat la greu undeva la 1800 ron ..... acum am fost sunat ca ma executa silit si nu stiu ce se intimpla de fapt pt ca nu am nimic pe numele meu si nici servici....ce fac ei de fapt...concret si ce spune legea.....am platit din suma cam 300 ron dar degeaba tot suma mare ramine la plata cica penalizari...astept raspuns ....
Banca cu scopul legitim de recuperare credit ,a demarat procedura de executare silita asupra bunurilor mobile/imobile/conturi bancare/drepturi salariale
Daca nu va inregistrati in evidente cu bunuri/sume, ce pot fi executate,in final se va incheia proces verbal in care se va consemna situatia concreta
Executare silita
mona_lisa
Buna seara!
In urma unui contract de mandat incheiat cu o firma de asigurari am o datorie la Finante de 1500 de ron pe care nu am achitat o pana acum si nici ... (vezi toată discuția)