avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... legal sau ilegal?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

legal sau ilegal?

buna seara..... am primit o oferta pe mail cu un dvd ce contine carti in format word si pdf si unele basme in format mp3 persoanele respective nu cer banii ramburs.fac asta pt ca e ilegal sa ceara banii ramburs incalcand astfel drepturile de autor sau fac asta pentru a castiga increderea clientului?
Cel mai recent răspuns: Florentina Ragalie , Consilier juridic 09:03, 22 Februarie 2008
Este adevarat ca va mai trece mult timp pana se vor respecta prevederile legale referitoare la drepturile de autor, dar cum adica sa faca plata fara ca numele lor sa apara pe vreun act?! Crezi ca mai exista cineva in ziua de azi care sa nu ceara la schimb macar o amarata de chitanta (fie ea si nefiscala) cu datele de identificare ale firmei vanzatoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal sau ilegal? remusyk remusyk buna seara..... am primit o oferta pe mail cu un dvd ce contine carti in format word si pdf si unele basme in format mp3 persoanele respective nu cer banii ... (vezi toată discuția)
Drepturi autor soft si programe de dezactivare a protectiilor cd cristidobre cristidobre Buna ziua In primul rand tin sa-mi cer scuze daca la aceasta intrebare s-a mai raspuns in acest caz rog un URL catre raspuns. In al doilea rand vreau sa ... (vezi toată discuția)
La intrarea in vigoare a acta se inchid si saiturile de socializare? Borsec Borsec am inteles ca dc se aproba tratatul acta s-ar inchide si siturile de file-shareing. este adevarat? se inchide facebook, twitter? dar atat timp cat un site spre ... (vezi toată discuția)