avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... martori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

martori

am 4 martori doar ca 2 dintre ei nu sunt in tara .ma gandesc ca vor declara adevarul ca si pana acu.in caz ca judecatoriima vor gasii vinovat, cu martorii ce se va intampla,ei au primit amenda administrativa de la prim-procuror daca nu se prizinta,ce pot pati?
Cel mai recent răspuns: ContSters170716 , utilizator 16:14, 16 Noiembrie 2010
In situatia in care instanta apreciaza util si necesar audierea acestora,va dispune procedura legala de citare
In caz de refuz de prezentare la instanta,se pot dispune impotriva martorilor ,sanctiuni pecuniare si nu numai
ok se prezinta si instanta considera ca nu spun adevarul,vor mai fi amentati?au primit amenda pentru marturie mincinoasa si au depus contestatie
Daca martorii nu vor spune adevarul se poate formula plangere penala impotriva lor pentru marturie mincinoasa sau se poate sesiza din oficiu procurorul pentru aceasta.
Fiti mai coerent si dati detalii.
Martorii nu cred ca au fost amendati pentru marturie mincinoasa pentru ca ei trebuie judecati pentru aceasta infractiune.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolutie de nup si amenda administrativa criss8080 criss8080 Buna ziua, Azi am primit de la procuratura raspunsul la ancheta la care am fost supus in urma unei reclamatii de furt si distrugere.In rezolutie scrie ca am ... (vezi toată discuția)
Se pot aduce falsi martori in instanta? ContSters414820 ContSters414820 Este o regula sau lege impotriva,?Multumesc mult si multa sanatate. (vezi toată discuția)
Invinuit pentru conducere sub influenta bauturilor bso bso buna seara!1.sunt chemat in instanta in calitate de inculpat,pentru Fond-infractiuni privind circulatia pe drumurile publice(O.U.G nr 195/2002).nu inteleg ... (vezi toată discuția)