avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Solicit informatii referitoare la schimbarea numelui ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Solicit informatii referitoare la schimbarea numelui copilului meu

Buna ziua,
Ma numesc Dancea Ioana sunt din municipiul Roman judetul Neamt.In anul 2005 m-am casatorit cu Onisoru Razvan Gelu si am fost casatoriti timp de 4 ani.Anul trecut am primit acasa un inscris legal prin care am fost anuntata ca se declarase casatoria noastra nula deoarece el era bigam casatorit in acelasi timp cu alta femeie.In urma aceastei casatorii a rezultat un copil, o fetita pe nume Onisoru Diana Elena.In urma anularii casatoriei am revenit la numele meu de domnisoara si as dori acuma sa schimb si numele fetei in Dancea Diana Elena din Onisoru Diana Elena.Fetita mea are 3 ani si jumatate.Vreaus a precizez ca fostul sot era un barbat dependent de alcool si foarte violent .Va rog frumos sa imi spuneti cum sa fac sa schimb numele fetei in cazul in care nu mai am de unde sa dau de fostul meu sot si faptul ca imi este foarte frica deoarece este violent .Astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc anticipat.:(
Cel mai recent răspuns: oanadancea , utilizator 21:35, 15 Noiembrie 2010
Dar:Cand cererea de schimbare a numelui minorului este facuta de catre unul dintre parinti, este necesar acordul celuilalt parinte, dat in forma autentica.
Buna seara,
Intrebarea este daca acest om cu care am fost casatorita este mereu in stare de ebrietate foarte violent si nu stiu unde sta acum si nu pot da de el de unde sa pot sa il gasesc sa iau acea declaratie.Daca apelez la un notar nu as putea sa fac o astfel de hirtie care sa ma ajute sa schimb numele fetei mele?Am putea comunica pe id de messenger oanadancea2001 daca doriti sa putem vb mai multe.Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sot bigam lacrima42 lacrima42 Parinti casatoriti legal, iar din casatorie a rezultat un copil. Tatal insa era la a doua casatorie si s-a dovedit a fi bigam. Casatoria aceasta era cea de a ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire MIHA_1612 MIHA_1612 BUNA ZIUA MA NUMESC MIHAELA SI AM SI EU O INTREBARE.MAMA MEA ARE UN APARTAMENT PE CARE L'A CUMPARAT PE NUMELE DE DOMNISOARA.TATAL MEU A MURIT ACUM 3 ANI SI EA ... (vezi toată discuția)
Cam cat ar dura?? irinadanyela irinadanyela deci eu sunt o femeie despartita de sot de un an si ceva ,cauzele despartiri au fost multiplele violente domestice,noi avem un copil inpreuna dar el nu l-a ... (vezi toată discuția)