avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

Pentru a radia un litigiu inscris in cartea funciara am obtinut o sentinta definitiva de la curtea de Apel bucuresti dar nu e legalizata Intrebarea este trebuie sa merg din nou la Bucuresti sa o legalizez sau pot si in localitatea mea de domiciliu ?
Cel mai recent răspuns: atomol , utilizator 08:57, 21 Februarie 2008
Trimite prin posta, cu taxa de timbru achitata (virament) si timbru judiciar si mai pune alaturi si un plic gata timbrat, autoadresat, ca sa-ti trimita hotararea legalizata (faci aceasta solicitare in scris). Eu am procedat asa la vreo doua instante din tara si a mers..... eventual mai da un telefon si vezi daca metoda e agreata si la C.Ap. Bucuresti.
Multumesc Lory pt.raspuns dar cum aflu contul unde treb. platita taxa de timbru si unde treb. platita ? la dir de taxe si impozite ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț- sentință definitivă și irevocabilă Ana-Maria3732 Ana-Maria3732 Buna ziua! Am divorțat anul trecut și în Decembrie s-a finalizat divorțul prin hotărâre judecătorească. Divorțul a fost depus din străinătate la ... (vezi toată discuția)
Definitivare sentinta divort pompiliairina pompiliairina Ce trebuie sa fac pentru a definitiva o sentinta de divort. Fac mentiunea ca au trecut cele 30 zile de la comunicare, iar cealalta parte implicata nu a depus ... (vezi toată discuția)
Solicitare sentinta legalizata prin posta Ares-3 Ares-3 Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere pentru obtinerea prin posta unui exemplar legalizat al unei sentinte. Daca are importanta pentru timbrare, ... (vezi toată discuția)