avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Amenintare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Amenintare

Buna ziua,
Sunt in divort dupa 16 ani de casatorie. Am 2 baieti minori. Dupa multe scandaluri, sotul a fost de acord cu divortul si custodia mea . Imediat dupa primul termen s-a mutat la o alta femeie( dupa ce i-am spus sa aleaga intre ea si copii). Eu nu l-am mai cautat, copiii insa il tot suna sa-i spuna cate ceva( probabil ca le este dor de el) si ba le inchide, ba nu are telefonul deschis. De cateva zile primesc bip-uri cu nr privat si ieri am primit telefon de la o d-na care m-a amenintat ca , daca il mai bat mult la cap cu copiii pe iubitul ei, are ea grija de mine si de toata familia mea , in special de copii.Cum sa procedez? L-am chemat pe tatal copiilor si i-am spus, el bineinteles ca ma face pe mine nebuna si tine cu amanta dar sunt copiii mei, i-am crescut singura(fizic) , tin la ei mai mult decat la viata mea . Nu permit sa-si bata joc cineva de ei, mai ales dupa suferinta pe care le-a provocat-o tatal lor.Va rog sa-mi dati un sfat.
Va multumesc din suflet, Liliana
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 13:32, 21 Februarie 2008
s-a incheiat procesul de divort?
Procesul nu s-a incheiat, mai avem un termen, apoi sper sa ne linistim.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2008
sun_shinelily, utilizator
Amenintarea este o infractiune prevazuta si pedepsita de Codul penal. Daca continua cu amenintarile depuneti o plangere la politie.

Intr-adevar divortul poate produce suferinte pentru copii minori :(
Cum sa dovedesc ? Chiar daca as putea, nu as mai face asa ceva...sa expun iar copiii , chiar nu merita tatal lor sa -i fac jocul. Atat ii duce pe ei capul.Poate se convinge d-na ca nu-l mai vrea nimeni inapoi si se linisteste. Am fost foarte furioasa cand am primit acel telefon, copiii nu au aflat , de aceea as vrea sa trec peste tot si sa rezist pana la proces. Daca martorul pt copii este audiat, mai dureaza pana la pronuntarea sentintei?
Probabil ca apele se vor linisti dupa pronuntatea divortului.In cazul in care audiati ultimul martor si sunt depuse la dosar ancheta sociala si adeverintele de venituri divortul se va pronunta la urmatorul termen de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua !! În caz de divorț și cerere de a vedea copiii ... Emy. Emy. Bună ziua !! În caz de divorț și cerere de a vedea copiii ( din partea tatălui) , se pot folosi probe audio în instanță ( discuții dintre tata și ... (vezi toată discuția)
Sprijin de la protectia copilului inainte de divort? mig03 mig03 Buna ziua, am nepoata cu doi minori, fata de 13 baiat si 10,5 ani. Tatal copiilor a parasit familia de peste 14 luni, iar de la inceputul anului lucreaza ca ... (vezi toată discuția)
Mama in divort amenintata si hartuita Laura Vasiliu Laura Vasiliu Procesul de divort nu s-a terminat, fetita de 7 ani sta cu mine la noua adresa unde m-am mutat, custodia inca nu este dezbatuta. Tatal ei ma ameninta ca se ... (vezi toată discuția)