avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere masina de la persoana fizica,fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere masina de la persoana fizica,fara autorizatie,fara contract

Buna ziua! am inchiriat o masina de la o persoana care nu detine autorizatie,firma,nu a facut nici un contract cu mine,doar i-am platit o suma de bani pentru inchiriere(am martori),in urma calatorieri pe care urma sa o fac masina a suferit o avarie grava la motor care nu mi se datoreaza mie, rezultat aflat din mai multe serviceuri autorizate, dar domnul sustine ca nu il intereseaza si se foloseste de amenintari la adresa mea si a persoanelor cu care ma aflam in masina,in plus mi-a zis ca trebuie sa platesc reparatiile sau sa ii cumpar masina! poate sa imi faca ceva legal cu privirea la aceasta intamplare nefericita? ce ii pot face pentru a o termina cu injuriile si amenintarile? Va multumesc stima
Cel mai recent răspuns: Sirbu Cristina , Avocat 08:43, 16 Noiembrie 2010
calea legala este ca pagubitul sa va actioneze in judecata pt repararea pagubei si in baza unei expertize se va stabili daca defectiunea era mai veche si ghinionul a facut sa se intample la dvs sau daca s-a produs pt ca ati exploatat necorespunzator masina.pt a-l potoli nu puteti decat sa depuneti o plangere la politie sub aspectul savrsirii infractiunii de amenintare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare cu referire la conditii de inchiriere si asigurari Paul-Cristian Blazi Paul-Cristian Blazi Buna ziua, as dorii sa va intreb, care sunt obligatiile pentru a face posibil ca o persoana fizica sa inchirieze autoturisme sau motoscutere printr-un contract ... (vezi toată discuția)
Foloase necuvenite slk-500 slk-500 buna ziua!am avut un accident in care am lovit 2 autoturisme si neavand rca. valabil la acea data am reparat un autoturism achitandu-i contravaloarea pagubei ... (vezi toată discuția)
Cine plateste devizul .... urgent ! catalin_85 catalin_85 Buna ziua ... ma flu intr-o dilema .... posed o dacie 1310 din 97 care a fost accidentata intr-un accident de catre o doamna cu asigurare la [editat - ... (vezi toată discuția)