avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Poti purta cagula pe strada sau la manifestatiile ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Poti purta cagula pe strada sau la manifestatiile publice?

Buna ziua. Am si eu o disputa cu un amic. El imi spune ca statul este unul politienesc in care te filmeaza non-stop pe la orice adunare. Pentru asta, zice el, ar exista o lege care interzice purtarea de cagule la manifestatiile publice. Ne poate lamuri cineva?

Multe salutari tuturor celor care participa la acest minunat sait.=D> Multumiri speciale celor care au avut bunavointa sa imi multumeasca cu alt prilej.=D>
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2010
Militant, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 11:20, 19 Noiembrie 2010
Intrebarea ar fi de ce sa purtati cagula ?
De fapt,de cine doriti sa va ascundeti si de ce ?
Prietenul dv. habar n-are ce inseamna un stat politienesc!
Probabil ca si-ar reconsidera punctul de vedere despre actualul stat daca ar fi arestat ca participa la o intrunire in spatiul public formata din mai mult de 3 persoane.
Atunci supravegherea video nu si-ar mai avea sensul, dar ar intelege ce inseamna stat politienesc. Nemaipunand la socoteala ca portul cagulei ar fi echivalent cu portul unei inscriptii pe care ar scrie "infractor"

Ne insusim sintagme, dar habar n-avem despre proprietatea termenilor.

Supravegherea de oricare ar fi ea este strict necesara cu atat mai mult cu cat unii inteleg ca sub umbrela larga a democratiei sa-si faca de cap pe seama celorlalti oameni, fie printr-un comportament huliganic sau infractional, fie folosindu-se de pozitii cheie in cadrul diferitelor autoritati sau organizatii.
Statul are datoria sa supravegheze toate mediile in care oamenii se manifesta democratic sau lucreaza cu surse de manipulare a multimilor prin orice mijloace pentru a-i feri pe cei inocenti de cei pusi pe rele.
Din pacate statul nostru este mult prea slab, iar cei inocenti sunt terorizati de infractori.
@elga50, cu tot respectul. Eu asteptam un raspuns la intrebare si nu o insiruire de fraze ca sa demonstreze (ati spune dvs) ca traim intr-o minunata democratie unde politia doar vegheaza strasnic la apararea inocentilor. Raspunsul la intrebare il stiti?
Sunt prea urat sa imi arat fata, nu vreau sa imi arat fata ca seful care e de la alt partid sa nu ma dea afara samd Mai vreti argumente? Mai pot scrie. Dar raspunsul exact la intrebare il stie cineva? Sunt sigur ca alti de aici il stiu si as dori sa citesc opiniile dumnealor. Multumesc
Militant a scris:

Sunt prea urat sa imi arat fata, nu vreau sa imi arat fata ca seful care e de la alt partid sa nu ma dea afara samd Mai vreti argumente? Mai pot scrie. Dar raspunsul exact la intrebare il stie cineva? Sunt sigur ca alti de aici il stiu si as dori sa citesc opiniile dumnealor. Multumesc

Daca tot sunteti si"prea urat" si"militant" si nu vreti sa va aratati fata,stati in casa si"militati" de acolo,"din umbra"celor patru pereti.
.
Nimic nu este perfect,totul este perfectibil,inclusiv cunostintele dvs legate de "statul politienesc".

Alte discuții în legătură

"arme albe" - unde începe si unde se sfârseste portul ilegal...? Naganori Naganori Buna ziua, Îmi place deseori sa calatoresc prin locuri unde \"mâna omului nu prea pune piciorul\". :P În scopuri utilitare, port uzual în rucsac un ... (vezi toată discuția)
Port imbcracaminte politia infractor_in_devenire infractor_in_devenire buna ziua vreau sa imi comand de pe internet un tricou pe care este imprimat ``POLITIA `ce risc daca il port.exista vreo lege care sa ma pedepseasca?e ... (vezi toată discuția)
Mare problema cu biserica gugy gugy As dori sa stiu daca am vreo sansa de cistig dind in judecata biserica(probabil) sau ma rog, pe cei care raspund de ea. Problema e zgomotul cauzat de clopotele ... (vezi toată discuția)