avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... prgramul tanarul fermier
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

prgramul tanarul fermier

Buna!Sunt o societate comerciala,infiintata in decembrie2009,deci anul asta fac un an.As dori sa aflu daca pot sa demarez proiectul tanarul fermier,cu fonduri nerambrsabile.Am fost la APIA Iasi si mi s-a spus ca trebuie sa am un an de cand sunt inscrisa in registrul fermelor pt a putea face proiectul despre care va vorbesc,si ca urmatoarea etapa este prin martie dar nu stiu exact cand.As dori sa aflu cat mai multe despre aceasta finantare,daca se poate ,astept raspunsuri urgente Va multumeswc!
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 17:54, 16 Noiembrie 2010
Fiind tu din Iasi adreseazate aici: CRPDRP 1 Iaşi(0232 –262.697; 262.696);crpdrp1iasi@apdrp.ro
S-a terminat deja la 30 09 la patrulea sesiunea.
Plata maxima a fost de 25.000 euro.
Acolo poti gasi care a fost cerintele pentru ultima sesiunea si poate ca va fi la fel pentru a celea cincilea.
Poti si gasi informatia la ministerul aici: [ link extern ] /
Noroc pentru anul care vine!.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene celbun celbun buna ziua vreau sa stiu de la cati ani poti sa ei fonduri europene si ce acte iti trebuie vreau sa iau fonduri europene nerambursabile pentru o ferma de ... (vezi toată discuția)
Sera cu fonduri europene oprescu_lucian oprescu_lucian buna ziua....dispun de ceva bani pusi deoparte din munca in strainatate.mam intors cu familia in tara si as dori sa ridic o sera cu proiect european daca se ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene tanar fermier eugen1985 eugen1985 Buna ziua. Sunt un tanar de 28 de ani, in prezent lucrez pentru o companie, si doresc sa ma orientez spre o alta activitate care sa ma satisafaca profesional ... (vezi toată discuția)