avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... refugiati - taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

refugiati - taxa de poluare

spuneti-mi va rog daca refugiatii(deportatii) au vreo reducere la taxa de poluare pt autoturisme
Cel mai recent răspuns: lupascu mihai , utilizator 16:14, 16 Noiembrie 2010
Nu, nu beneficiati de reducere la plata taxei de poluare. Insa, e posibil sa aveti castig de cauza in ce priveste restituirea taxei(daca ati platit-o deja si practica instantei de domiciliu va este favorabila) sau sa o inmatriculati fara plata taxei de poluare(la fel, in functie de practica instantei de domiciliu).
Reveniti cu orasul de domiciliu pentru un raspuns mai exact.
suceava
Da, practica va este favorabila. Din ce am observat la Tribunal se cam resping iar la C.de Apel se admit. Apelati la un avocat pentru a va indruma si/sau reprezenta intrucat este o procedura prealabila ce trebuie indeplinita si abia ulterior se introduce in instanta actiune. Toate cheltuielile (onorariu avocat, taxa timbru, traduceri acte)se restituie in conditiile in care castigati procesul.Mult succes!
MULTUMESC MULT PT SFAT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare BiancaIubi BiancaIubi Pot sa recuperex taxa de poluare platita in noiembrie 2010? Daca da, care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare marinamark marinamark Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu pasii de urmat in vederea recuperarii taxei de prima inamtriculare ,daca cineva a reusit sa isi recupereze banii,cat de ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna ziua, am auzit ca se restituie taxa de poluare doar daca mi-am inmatriculat masina intr-un anumit termen si anume 15.12.2008-19.02.2010, este ... (vezi toată discuția)