avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal, inregistrare contracte itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal, inregistrare contracte itm

Buna ziua, am depus pe data de 1 septembrie revisalul pentru 3 angajati. Unul din ei mi-a adus toate actele dar 2 nu mai vor angajati, nu au adus toate actele de angajare si nici nu au semnat nici contractele individuale de munca.Iar azi sau maine trebuie sa merg sa duc actele de angajare. Cum ar trebui sa procedez daca ei s-au inregistrat in revisal, dar nu mai continua cu noi? :((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 16 Noiembrie 2010
1. Pentru ce motiv nu a-ti procedat cum trebuie, mai intai cim apoi revisal si e perioada de proba care va scoate din aceasta durere de cap.
2. Trebuiesc bagate in revisal cu anularea a cim cu acordul partilor a im prima zi lucru a noilor angajati.
Si daca in locul lor nu mai angajam pe nimeni?
alexa23 a scris:

Si daca in locul lor nu mai angajam pe nimeni?

Nu este nicio problema daca nu ami doriti sa angajati pe altcineva ... nu va obliga nimeni sa angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie revisal - angajat nou drecredit drecredit Daca o firma a angajat incepand cu 01.02.2010 un nou salariat, dar in proba (5 zile - cf. legii), trebuia sa il bage si in REVISAL sau il baga la angajarea ... (vezi toată discuția)
Dosar stimulent - incetare crestere copil inainte de doi ani isabela_fotache isabela_fotache Buna ziua, Am si eu o intrebare, cu toate ca mai intai am fost sa intreb la o directie de protectia copilului, dar doamna de acolo m-a chiaunit de cap si ... (vezi toată discuția)
Revisal ajutor ochio ochio la firma s-a facut angajari, si cum este normal , a introdus in revisal, dar surpriza a fost ca dupa analize nu s-a mai prezentat la firma pt. semnarea ... (vezi toată discuția)