avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contributii pentru contract de mandat presedinte si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contributii pentru contract de mandat presedinte si cenzori asociatie

As dori sa stiu care sunt contributiile dupa ultimele reglementari pentru contractele de mandat presedinte si cenzori asosciatie si unde se inregistreaza aceste contracte
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 13:21, 17 Noiembrie 2010
Contractele de mandat incheiate cu asociatia de proprietari se intocmesc in 2 exemplare si se inregistreaza numai la asociatie.
Impozitul pe venit de 16% se retine si plateste de asociatie pentru toate contractele de mandat, conventii, contracte civile ca si pentru contractele individuale de munca.
Contributiile la sanatate, pensii, somaj, se platesc sau nu se platesc, in functie de situatia fiecarui presedinte sau cenzor mandatat (pensionar sau nu, este angajat sau nu in alta parte, sursa unica de venit sau mai multe surse..). Gasiti multe analize si pareri pe internet dar cititi cateva chiar aici pe avocatnet:
www.avocatnet.ro/content/art...
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre angajari de pensionari in functii in ap oret20 oret20 Revin cu intrebarea mea, pe acesta tema deoarece informatiile pe care le am sunt contradictorii. Ce obligatii financiare are Asociatia de Proprietari pentru ... (vezi toată discuția)
Og 58/2010 pt asociatiile de proprietari mihasi mihasi 1.Aceasta ordonanta se aplica conventiilor civile ocazionale si contractelor de mandat ale presedintilor de asociatii de proprietari? 2. Au aparut normele de ... (vezi toată discuția)
Actualitatea conventiilor sau contractelor civile Adriantot Adriantot Poate s-a mai discutat dat intre timp s-au mai schimbat reglementarile. Unii sunt speriati de ITM ca nu au voie sa incheie conventii sau contracte civile, de ... (vezi toată discuția)