avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungire ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungire ingrijire copil

buna am si eu o intrebare Daca am fost in prelungire ingrijire copil inca 6 luni m-ai beneficez de somaj ? Am stat acasa doi ani si sase luni . Daca la munca nu ma mai primeste ca asa a zis sefa ca nu mai are nevoie de personal (e mai bine sa lucrezi cu oameni fara carte de munca si pe cei cu carte sa nu ai mai iei)si ca nu stie ce sa faca si a zis ca ma da in somaj. Oare beneficez de somaj?
Cel mai recent răspuns: claudiacsep , utilizator 13:36, 24 Noiembrie 2010
1. Beneficiati de indemnizatie de somaj daca va concediaza cu art.65 din Codul muncii (desfiintarea postului).
2. Sa nu demisionati sau sa faceti cerere de incetare a CIM fiindca nu veti mai beneficia de indemnizatie de somaj.
VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiere somaj - demisie sau concediere ??? FlorinCristian FlorinCristian Buna ziua , sunt interesat de un amanunt : sunt angajatul unei companii de 7 luni , acum in prezent am ramas doar 3 angajati , as dori sa stiu pentru a ... (vezi toată discuția)
Cum intru in somaj dupa concediu cerestere copil? roxibela roxibela mai am 8 zile pana la incetarea ccc si sefa mi-a spus ca nu mai are nevoie de mine la firma,cum pot intra in somaj?Am dreptul?Daca da ce trebuie sa fac sa pot ... (vezi toată discuția)
Se poate intra din concediul de crestere copil pana la 3 ani in somaj lary_mary85 lary_mary85 sunt in concediu de ingrijire copil pala la 3 ani si luna aceasta trebuie sa incep munca dar nu vreau sa ma intorc inca si doresc sa stiu daca pot intra ... (vezi toată discuția)