avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale se poate o intrebare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

se poate o intrebare

am o firma de transport,deci anunturi de mica publicitate,efectuez transport pt o firma ce plateste altei firme cu cec,eu ca transportator duc cecul,cecul nu avea acoperire,firma ce ma trimis nu e de gasit,etc...ce pot patii eu?tin sa anunt ca firma pagubita a depus plangere si eu sunt acum invitat de politie,semnatura mea apare pe factura la rubrica delegat.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2008
samsarul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:18, 21 Februarie 2008
Aveati contract cu societatea platitoare?
de fapt, plata a fost facuta cu un cec fara acoperire ....... de catre cine :-/
Dvs doar ati transportat marfa sau sunteti chiar cel care a emis cecul? #-o

La politie trebuie sa declarati de unde ati luat marfa si unde ati dus-o, ce acte ati incheiat cu firma vanzatoare etc. b>
Cornel Vasile, Consilier juridic
raspunzator este emitentul filei cec
faptul ca sunteti delegat pe factura nu va atrage nici un fel de raspunderea in ceea ce priveste acel cec neacoperit. Dvs ati prestat un serviciu, acela de transport.
Darius Bobic, Avocat
nu aveti nici o vina, ca si prestator nu aveati obligatia sa ii verificati solvabilitatea. dar dvs vi s-a achitat serviciile?
mie mi s-au dat banii de motorina si diurna,urmand ca factura finala sa o fac dupa 30 zile,mentionez ca nu am contract scris cu firma ce ma angajat,urma sa il facem probabil dupa ce facturam dar acum nu mai am cum si cui sa facturez .nu sunt de gasit iar la tel nu mai raspund.la politie trebuie sa merg maine sa dau o declaratie precum/ce si cum sa intamplat.domnii politisti fiind deja convinsi ca sunt cumva complice .
samsarul, utilizator

Alte discuții în legătură

Cesionare srl gemilia gemilia in anul 2007 am cesionat un srl la orc ,la predarea arhivei am incheiat un proces se predare primire scris de mina asta a fost in luna martie bineinteles cu ... (vezi toată discuția)
Fila cec ContSters154162 ContSters154162 O fila C.E.C fara acoperire in banca poate fi trimisa spre investire in acelasi mod precum un bilet la ordin? :\"> (vezi toată discuția)
Fila cec emisa fara o operatiune comerciala Cristianna Cristianna Buna ziua! Firma noastra este in insolventa de la inceputul anului.Anul trecut in luna noiembrie,administratorul firmei a luat cu imprumut niste bani de la ... (vezi toată discuția)