avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Debransare Enel-intrare prin efractie in curte si casa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Debransare Enel-intrare prin efractie in curte si casa

Buna ziua, tocmai am aflat ca am fost vizitat de catre un nene de la Enel (avea o masina albastra cu scara deasupra) care a fortat poarta, a patruns in curte si pentru ca usa era descuiata (bunica era plecata la piata in apropiere), a intrat in casa sa vada contorul electric, a facut poze si... in final ne-a debransat. A vorbit cu un vecin de-al nostru si asa a aflat cine locuieste acolo (nume si prenume). Nu a lasat nici o hartie/instiintare in poarta sau cutia postala.

Problema mea cea mare este (dincolo de debransare) daca acest nene poate fi reclamat undeva pentru intrare prin efractie. Nu mi se pare normal ca in lipsa proprietarului sa intre ca la el acasa sa faca ce vrea (indiferent de motiv)
fara instiintare/preaviz sau politie. Ce credeti, ar trebui reclamat, am dreptate ?
Cel mai recent răspuns: dumiflorin , utilizator 09:35, 18 Noiembrie 2010
Teoretic poate fi reclamat pentru maniera in care,in lipsa proprietarului ,a patruns in proprietate privata
Pe de alta parte ,de vreme ce reprezentantul regiei s-a prezentat la domiciliul dvs ,si in final a dispuus debransarea ,rezulta ca acesta s-a prezentat cu scopul verificarii/solutionarii unei sesizari
O fi fost facuta vreo sesizare sau nu, nu am de unde sa aflu. Totusi, unde ar trebui reclamat, la politie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamele din cutia postala sau cele agatate de usa apartamentului aeg aeg Am fost plecata pentru 6 saptamani de-acasa si la intoarcere am gasit cutia postala de la parterul blocului, infundata cu fel de fel de reclame, iar ... (vezi toată discuția)
Violarea secretului corespondentei electronice ContSters288105 ContSters288105 Cineva a intrat in cutia postala a unui prieten, dupa care a inceput sa trimita e-mailurile mele la o alta persoana, (am dovada etc.) dupa care a inceput sa-mi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! am făcut o reclamație către primărie poliția ... emiliapem@yahoo.com emiliapem@yahoo.com Bună ziua ! Am făcut o reclamație către primărie poliția locală să se verifice autorizația de construcție a unui balcon făcut pe toată suprafața ... (vezi toată discuția)