Buna ziua, tocmai am aflat ca am fost vizitat de catre un nene de la Enel (avea o masina albastra cu scara deasupra) care a fortat poarta, a patruns in curte si pentru ca usa era descuiata (bunica era plecata la piata in apropiere), a intrat in casa sa vada contorul electric, a facut poze si... in final ne-a debransat. A vorbit cu un vecin de-al nostru si asa a aflat cine locuieste acolo (nume si prenume). Nu a lasat nici o hartie/instiintare in poarta sau cutia postala.
Problema mea cea mare este (dincolo de debransare) daca acest nene poate fi reclamat undeva pentru intrare prin efractie. Nu mi se pare normal ca in lipsa proprietarului sa intre ca la el acasa sa faca ce vrea (indiferent de motiv)
fara instiintare/preaviz sau politie. Ce credeti, ar trebui reclamat, am dreptate ?
Teoretic poate fi reclamat pentru maniera in care,in lipsa proprietarului ,a patruns in proprietate privata
Pe de alta parte ,de vreme ce reprezentantul regiei s-a prezentat la domiciliul dvs ,si in final a dispuus debransarea ,rezulta ca acesta s-a prezentat cu scopul verificarii/solutionarii unei sesizari