avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... mi-am pierdut certificatul de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

mi-am pierdut certificatul de nastere

buna ziua am si eu o mica problema....sunt nascuta in bucuresti momentam am domiciliul in judetul sibiu orasul avrig din pacate miam pierdut certificatul de nastere.unde trebuie sa merg la primaria orasului in care locuiesc,la primaria judetului sibiu sau trebuie sa merg la primaria sectorului 5 din bucuresti unde am fost inregistrata?c trebuie sa fac ?sa il dau pierdut in monitorul oficial?unde?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 18:54, 16 Noiembrie 2010
Solicitati la serviciul de stare civila din cadrul primariei unde a fost inregistrata nasterea ,eliberarea unui duplicat al certificatului
pentru recuperarea certificatului de nastere da-ti un anunt privind pierdere/furtul/deteliorarea acestuia in Monitorul oficial urmat de solicitarea unui duplicat de la oficiul de stare civila de la locul nasterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de nastere mirela mihaela76 mirela mihaela76 Buna ziua..am si eu o problema la care va rog frumos sa ma ajutati: m-am casatorit cu un cetatean Grec acum 8 ani...la casatorie mi s-a oprit certificatul de ... (vezi toată discuția)
Lamuriti-ma va rog: copil nascut in strainatate, certificat de nastere romanesc prin consulat ioana d ioana d"arc am un copil nascut in strainatate,are certificat strain dar am fost si la ambasada romaniei din tara respectiva si iam facut certificat romanesc,acum e in tara ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut ionut_negoita89 ionut_negoita89 Am o nepoata care si-a pierdut certificatul de nastere.Ea s-a nascut in Campina jud Prahova ,iar dupa cativa ani s-a mutat cu domiciliul stabil in Husi judetul ... (vezi toată discuția)