avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Se poate fura IP-ul? Daca da, ce-as putea face ca ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Se poate fura IP-ul? Daca da, ce-as putea face ca situatia sa nu se repete?

De doua ori in ultimele doua saptamani calculatorul a afisat "conflict de retea" iar internetul nu a mai functionat (in sensul ca paginile nu se mai incarcau, desi intrau foarte multe pachete in raport cu numarul solicitat). Furnizorul de servicii de internet mi-a schimbat de fiecare data MAC-ul si IP-ul, spunandu-mi ca cineva mi-a furat IP-ul.

Nu ma pricep deloc la chestii tehnice, asa ca v-as ruga sa-mi spuneti daca se poate fura IP-ul. Daca raspunsul este afirmativ, ce-as putea face ca situatia sa nu se repete?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 08:16, 29 Noiembrie 2010
Cui adresam o plangere penala pentru o investigare a infractiunii de violare a datelor informationale?!?!?

Cineva ce a furat un IP nu poate fi invinuit de asa ceva, ci doar de acces ilegal la retea, iar asta e problema ISP-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Providerul de internet limiteaza dreptul de utilizare RaDracones RaDracones Daca povestile si \"paranoia\" legate de providerii de internet care limiteaza, gestioneaza si urmaresc actiunile clientilor veneau in general din SUA si lumea ... (vezi toată discuția)
Poate fi identificat expeditorul unor mesaje electronice? camycalin camycalin Buna ziua! As dori sa ma informati cu privire la e-mail meu! o persoana a folosit calculatorul meu si-a facut cont de e-mail si a trimis unor persoane mai ... (vezi toată discuția)
Ip-ul proba valida sau nu in instanta? romanas romanas fiecare pc care e utilizat pe net are un IP...router..proxy..Avand in vedere ca toate retelele de inet sunt supraterane (cabluri peste blocuri din scara in ... (vezi toată discuția)