avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In Romania se tine cont de jurisprudenta in cazul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In Romania se tine cont de jurisprudenta in cazul programului de vizitare minor? ?

Sunt in divort cu sotul meu. Am o fetita de 2 ani si 6 luni. A obtinut un program de vizitare destul de larg. O data pe luna de vineri seara pana duminica seara, de Craciun, de PAste etc....Cunosc mamici care au divortat si fostii soti vad copii doar in prezenta lor fara sa ii poata lua peste noapte!!! De ce la mine este altfel????
Ce trebuie sa fac???? Am introdus recurs. Dar mi-e teama ca nu o sa reusesc ....
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 05:43, 17 Noiembrie 2010
In Romania nimic nu este sigur.
Dar daca va judecati bine veti obtine ceea ce vreti...mai ales ca tatal nu o sa aba avocat angajat.
Mergeti pe varianta copilul este prea mic pentru parasirea domiciliului pe timp de noapte...ii este afectat confortul psihic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitare minor de catre tata Roxanaci Roxanaci Buna ziua, Sotul meu a divortat in 2007. Hotararea de divort cuprinde doar faptul ca trebuie sa plateasca pensie alimentara, dar nimic despre drepturile de ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori mihamiha14 mihamiha14 Buna ziua!Am depus actele de divort in aprilie 2009 si inca nu s-a terminat procesul.In prima instanta am obtinut custodia fetitei (avea 4 ani la acea data) si ... (vezi toată discuția)
Divort cristyfurisi cristyfurisi daca la solutionarea procesului de divort nu sunt multumit de programul de vizita al minorului de poate face recurs?deoarece mi se pare foarte scurt.constand ... (vezi toată discuția)