avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa CCC

Mai am 1 luna si baietelul meu face 2 ani si trebuie sa merg la serviciu.Nu am cu cine sa-l las pana in primavara cand voi avea un sprijin din partea parintilor,intrebarea mea este: pot sa intru in somaj imediat ce termin CCC?
Cel mai recent răspuns: Dana Oancea , Consilier juridic 14:45, 18 Noiembrie 2010
daca angajatorul va desfiinteaza postul puteti dara daca va desface contractul prin acordul partilor, nu
Trebuie indeplinite 2 conditii respectiv: incetarea contractului individual de munca trebuie sa aiba ca temei juridic, desfintarea postului si obligatoriu sa aveti stagiul de cotizare de minim 12 luni
De precizat ca cele 12 luni de cotizare trebuie sa fie anterior CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 suspendari cic ....desfintare punct lucru---somaj? corina.trandafir corina.trandafir Am o angajata care are contract de munca din 2003. In luna iulie 2006 i se suspenda contractul pentru crestere si ingrijire copil , in februarie 2007 se ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa 2 concedii de creștere copil ioana123654 ioana123654 În situ următoare se poate primi șomaj? Pana pe 30 aprilie 2015 am fost în ccc, pe 1 mai 2015 m-am angajat la o firma pe perioada determinata iar în ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului Andynyko Andynyko Buna, am si eu o intrebare la care va rog sa ma ajutati, in iunie 2012 mi se termina concediu de crestere copil si nu am cu cine sa las copilul, as vrea sa ... (vezi toată discuția)