In cazul unei succesiuni, o persoana care este mostenitor poate imputernici pe un al mostenitor( de ex pe un frate , pe un nepot) sa-l reprezinte in succesiune? Se poate face vreun act notarial ceva...?
se poate, trebuie o procura speciala data in fata unui notar prin care mostenitorul imputerniceste pe cine vrea el sa il reprezinte in fata notarului unde se deschide succesiunea.
nu puteti face acets lucru .
persoana care v-a imputernicit sa-l reprezentati la dezbaterea succesiunii, daca nu doreste sa preia cota ce i se cuvine din succesiune, poate da o declaratie speciala de renuntare la succesiune.
cota din succesiune la care se renunta, profita celorlalti succesori in mod egal.
Cedare mostenire
paveldaniela
Ce formular trebuie folosit la notar pentru a imi ceda surorile terenul mostenit de la parinti?Ele sunt in Spania.Va rog daca puteti sa imi aratati un model.Va ... (vezi toată discuția)
Succesiune
deduanca
Buna ziua. Tata e mort de 10 ani. Mama si fratele (am doar 1 frate),vor sa mi cedeze apartamentul mie. Fratele meu nu trăiește in Romania. Vine rar pt putin ... (vezi toată discuția)