Am un proces de partaj pe rol de aproape un an. Problema mare este un bun imobil care il aveam dobandit dinainte de casatorie ( Sentinta de partaj anul 2002 cu prima sotie, unde este trecuta ca Cabana aflata in constructie ) .Intabularea acestei cladiri s-a facut dupa 3 ani de la data casatoriei cu a 2-a sotie ( unde am trecuto cu cota de 50 %) . Avocatul ei incearca sa imparta cabana in 2-a pentru ca sa intabulat in 2006 ceea ce ei considera ca aceea este data de provenienta a acestui imobil. In cererea mea de partajare am cerut ca doar imbunatatirile efectuate in timpul casatoriei sa se imparta in 2-a.
Va rog ajutati-ma cu ceva sfaturi.
Normal ca incearca sa o imparta, doar de asta este avocat.
Si dumneavoastra veti aduce probe cu inscrisuri si martori despre data si modul de edificare a constructiei. Probabil ca deja in sentinta de partaj cu prima sotie aveti trecute detalii si valoarea constructiei.
cautati cu avocatul dvs si cu probe sa demonstrati ca data cand a fost construita difera de cea cand a fost intabulata.
da, are drept numai la imbunatatirile efectuate in timpul casatoriei dar si acolo, puteti demonstra ca dvs ati avut o contributie mai mare daca puteti dovedi ca ati avut si veniturile mai mari.