Locuiesc intr-un bloc in care Presedintele Asociatiei de Proprietari se comporta ca un dictator. In apartamentul meu repartitoarele de caldura sunt inchise pentru ca nu se da drumul la caldura. Acest lucru poate fi verificat prin citirea repartitoarelor de anul trecut. Am solicitat sa se citeasca repartitoarele la finele perioadei in care este livrat agentul termic, iar presedintele spune ca nimeni nu poate sa vina sa-i impuna lui acest lucru. Mentionez ca nu am avut niciodata restante sau probleme cu vecinii sau administratia. Ce pot face in acest sens ? De ce sa platesc un serviciu inutil ? Este legal sa angajeze asociatia pe cineva care sa vina sa citeasca repartitoarele de caldura si, mai nou, si pe cele de apa ? Pe care sa-i platim ?
Multumesc !
Este legal ca reprezentantii asociatiei de proprietari cu scopul de colectare a indexilor consum individual ,sa angajeze personal care sa preia de la fiecare proprietar consumurile inregistrate
Daca apreciati comportamentul si atitudinea presedintelui abuziva si contrara intereselor dvs legitime,aveti dreptul legal sa supuneti atentei adunarii generale a proprietarilor ,aspectele care va nemultumesc
Daca problemele nu pot fi solutionate la nivelul asociatiei de proprietari, va puteti adresa cu sesizare oficiala la serviciul specializat din cadrul primariei