avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce se intampla
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce se intampla

astazi am avut procesul de divort ,avocatul meu mi-a zis sa nu ma duc dar nici el nu afost prezent, oare ce urmareste?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 11:36, 17 Noiembrie 2010
Cel mai indicat este sa il intrebati pe avocatul dvs.Daca ne veti da mai multe detalii despre "procesul de divort" posibil sa avem idee despre ceea ce ar putea sa urmareasca avocatul dvs.

Speculatie:Daca sunt indeplinite disp. art.242 (2) C.proc.civ., instanta va suspenda judecata pricinii.In consecinta, posibil ca avocatul dvs. sa doreasca o "impacare" a partilor.Aceasta este varianta cea mai optimista.
poate o amanare, daca dvs sunteti paratul
varga27 a scris:

astazi am avut procesul de divort ,avocatul meu mi-a zis sa nu ma duc dar nici el nu afost prezent, oare ce urmareste?

depinde ce calitate ati avut dvs reclamant sau parat. daca ati fost parat nu este
o problema, doar daca sunteti reclamant ca in lipsa se suspenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort maria.tanase2009 maria.tanase2009 Buna ziua. As dori sa stiu daca la prima infatisare la divort nu se prezinta nici unul dintre cei doi soti, ce se intampla? (vezi toată discuția)
Trei neprezentari utiliyator utiliyator Buna dimineata! Se poate renunta la divort prin neprezentarea partii reclamante de 3 ori consecutiv( pentru a evita drumul la tribunal) ? Ca parte ... (vezi toată discuția)
Primul termen ContSters73633 ContSters73633 Buna ziua, la primul termen reclamantul trebuie sa fie prezent ? ( mentionez ca nu am avocat). Multumesc (vezi toată discuția)