avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte radiere masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte radiere masina

Buna ziua,
am dat unei persoane actele masinii pentru radiere, adica:talon in original, numerele masinii si placuta cu seria motorului inclusiv o suma de bani, au trecut 2 ani de atunci si persoana respectiva nu mi-a inapoiat nici radierea nici actele masinii,in aceste conditii pot sa o dau in judecata avand martori ca i-am dat actele? Mentionez ca nu am nici o dovada scrisa cum i-am dat actele.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:07, 17 Noiembrie 2010
Concret radierea a fost operata?
Daca persoana in cauza nu s-a achitat de obligatiile asumate,daca apreciati ca detineti probe suficiente care sa ateste obligatiile,termenele convenite cu respectiva persoana,aveti dreptul legal sa promovati actiune impotriva acesteia la organele de cercetare,care in urma verificarilor,vor comunica concluziile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto Catavarga100 Catavarga100 Buna ziua . Am vandut o masina care am adus-o personal din Germania. Ulterior am avut probleme de familie si am vandut masina din lipsa banilor . Masina ... (vezi toată discuția)
Masina cu probleme la seria caroseriei Ionut11 Ionut11 Buna ziua! Va scriu o poveste nu prea fericita in legatura cu o masina, inmatrculata in Romania, dar cu ,,probleme''. In urma cu 2-3 saptamani mi-am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina iulianwizard iulianwizard Buna ziua, Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina care nu are seria motor stantata pe motor desi in cartea de identitate apare seria? Am auzit ceva de ... (vezi toată discuția)