avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia pt cresterea copilului

Buna ziua!nu mai am serviciu de 1 an si 6 luni,as dori sa raman insarcinata,pot plati ceva pentru a beneficia de indemnizatia de 600 de lei?multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: danielaandreea , utilizator 15:59, 17 Noiembrie 2010
Nu stiu sa se poata face ceva - poate iti ofera altcineva un raspuns.
Dar iti pot oferi o sugestie - unele companii de asigurari incheie polite de asigurare pt sanatate, care includ si nasterea. Acestea iti ofera mari beneficii, inclusiv o prima de pana la 3 000 lei la nastere, daca aceasta are loc la cel putin 10 luni de la semnarea politei.
Ca sa puteti beneficia de indemnizatia cerstere copil trebuie sa aveti obtinute venituri impozabile 12 luni inainte de nasterea copilului.
multumesc.sa vad ce pot face!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie al 2-lea copil dupa concediu fara plata mirikeus mirikeus In acest moment sunt insarcinata cu primul copil urmand sa nasc in mai. Tare mult mi-as dori sa fac si pe al doilea bebe la o distanta de maxim 2 ani ... (vezi toată discuția)
Pfa si sarcina iulika202 iulika202 Buna ziua! In cazul in care dupa 4 luni de la deschiderea unui pfa am ramas insarcinata pot avea dreptul la CIC? Va multumesc frumos :) (Imi cer scuze pt ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie maternala ??? Agnes22 Agnes22 Sunt studenta in anul 3 la zi la o facultate de stat.Am nascut pe 13 decembrie 2008, am lucrat doar 6 luni din care 4 am fost in medical cu risc maternal. ? AM ... (vezi toată discuția)