avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract furnizare energie electrica spatii comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract furnizare energie electrica spatii comerciale

Buna seara! va rog sa ma ajutati cu o problema! am un prieten care are un magazin alimentar intr-o camera (din casa in care locuieste si proprietarul), avand contract comodat cu acesta. Avand acest contract cu proprietarul, el primeste si energia electrica de la acesta, deci nu are contract pe firma!In urma cu ceva timp a primit o instiintare de la cei care furnizeaza energia electrica ca este obligat sa faca alt contract. Vreau sa va intreb daca este neaparat necesar, sau daca exista alta varianta care sa nu fie asa costisitoare
Cel mai recent răspuns: george_ex , utilizator 18:33, 17 Noiembrie 2010
contractul de comodat mai inseamna " cu titlu gratuit". In conditiile in care contractul era cu titlu oneros , acesta trebuia sa fie inregistrat la finante, si in acest caz, trebuia ca firma sa faca contract direct cu eon. In cazul in care in contractul de comodat se stipuleaza ca firma va suporta cheltuielile de utilitati, firma le va plati , insa nu va fi nevoita sa faca vreun alt contract cu furnizorul de utilitati. Eon poate cere un contract nou in conditiile in care , la acea adresa , locuieste numai firma singura, dar nu si in conditiile in care firma are numai o camera. Firma este un subcontractant cu drept de folosinta gratuita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat trebuie sa fie semnat de ambii proprietari nokita nokita Buna ziua, In primul rand va urez Craciun fericit si mult succes in tot ce intreprindeti! Sunt un nou utilizator al forumului dvs. pe care il gasesc foarte ... (vezi toată discuția)
Impozit pe spatiul nerezidential. clyde2010 clyde2010 Am un pfa cu activitate \"Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea\",cod CAEN 7112. Pana acum aveam contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Contract comodat dasca7727 dasca7727 Vreau a inchiriez unei firme sub fora de contract de comodat un apartament vreau sa stiu i eu pareri pro i contra au mai bn zis dezavantaje si avantaje (vezi toată discuția)