Bună ziua. Am următoarea problemă:
având un credit de nevoi personale, nu am reușit să achit un număr de rate - ci am plătit când bugetul mi-a permis. Astfel, creditul meu a fost transferat la o firmă de recuperare.
Am contactat banca, și mi-au spus că, în noua situație, trebuie să plătesc creditul restant (aprox 24000 lei) în rate de câte 600 lei pe lună.
Or, la un salariu de 1000 (o mie) de lei NU pot achita această sumă.
Întrebarea este CE îmi pot face recuperatorii - având în vedere că nu dețin proprietăți etc, ci doar obțin venituri salariale.
În cazul în care îmi vor face poprire pe salariu, care este cuantumul maxim al acesteia?
O treime, sau jumătate din salariul net? - am găsit ambele variante pe internet..
Cum ar trebui să procedez - altfel decât cum vor ei - adică să plătesc 600 de lei lunar?
Vă mulțumesc
și vă doresc o zi frumoasă în continuare.
ok.. Dețin bunuri - spre exemplu laptopul de pe care scriu acum..DAR nu am documente de proprietate asupra lor (facturi etc). Spre exemplu, cu acest laptop am făcut un schimb de bunuri.
Îmi pot executa inclusiv aceste bunuri? Sau doar pe cele pentru care dețin documente de proprietate/achiziție? (Adică, ce se poate întâmpla - vin peste mine, în casă, și pur și simplu îmi ridică bunurile?!)
Cât despre reținerile din salariu, este mai mult decât ok - oricum aveam de gând să plătesc cel puțin 350 de lei pe lună - e o ratăpe care mi-o poate permite actualul venit.
Poprire pe salariu
t_oana_79
Buna ziua!
Societatea noastra a primit de la Corpul Executorilor Bancari ai Bancii Transilvania o instiintare pentru porirea salariului unei angajate care are ... (vezi toată discuția)