roxanel a scris:
buna ziua.
cred ca raspunsul l-ati primit deja .. dvs. sunteti hotarat mai mult sau mai putin in privinta viitorului , dar cred ca aveti nevoie de fapt de o confirmare .
din ceea ce spuneti , sotia v-a raspuns practic de ce a ales sa procedeze in acest fel: lipsa partenerului de viata , lipsa de dragoste, lipsa de afectiune, etc.
asa este, o femeie se simte iubita in clipa in care este curtata, i se dau mici atentii, flori, bomboane, este invitata la o prajitura in oras .. ceea ce sotii de cele mai multe ori uita sa mai faca odata oficiata casatoria!
degeaba ne cereti noua sfaturi pe acest forum . doar dvs. sunteti in masura sa luati o decizie pt. viitor .
chiar daca a gresit , parerea mea este ca a avut si motive.
nici o femeie nu "calca stramb" daca este 'sufocata" de iubire :love1:
v-ati pus intrebarea unde oare ati gresit ?? cand ati invitat-o pe sotia dvs. in oras ultima oara ?? cand i-ai daruit o floare, un parfum?/
din pacate, barbatii din ziua de azi nu prea mai sunt barbati .
In principiu aveti dreptate,dar s-au mai intamplat destule si cu femei care au fost si prea iubite sau cu unele care au fost,la modul figurat,sufocate de dragoste.
Pe de alta parte, este de multe ori greu de prezumat ce se intampla si de ce se intampla intre anumiti oameni
Depinde de persoane.
Nu exista in astfel de situatii "retete infailibile".
Imi pare rau ca va contrazic...