avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stie cineva?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stie cineva?

de ce se citeaza la un proces reducere pensie autoritatea tutelara?ce hartie trimit ei la tribunal?ce contine?
Cel mai recent răspuns: catliuyt , utilizator 10:29, 18 Noiembrie 2010
minorii au fost incredintati mamei,fosta sotie,unul are 14 ani si jum si unul 12 ani,reducerea pensiei am cerut.o eu pt k pana acum 8 luni am avut un loc munk,dar de cand cu criza nu mai am venituri.am depus la dosar de la administratia financiara cum k nu realizez venituri,iar fosta de la sf lunii sept a plecat cu copiii din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decaderea din drepturile parintesti nif nif sunt divortata si am incredintat minorulin varsta de 5 ani si 8 luni prin hotarare definiva si irevocabila.as dori decaderea totala din drepturi a fostului sot ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala strainatate Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu In cazul unui proces in tara, de incredintare minor care locuieste in strainatate cu unul din parinti, instanta se sesizeaza din oficiu pt efectuarea anchetei ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala vs. ancheta psihos-ociala tibimarin tibimarin In timp ce noul Cod Civil face referire la [b]ancheta sociala[/b], in paginile de Internet ale entitatilor care se ocupa cu Protectia Copilului se vorbeste ... (vezi toată discuția)