avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de proprietate fals .......................
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de proprietate fals .......................

Cum se poate modifica un titlul de proprietate fals, emis de catre primarie, fara ca aceea sa detina tern la aceea adresa..................:stunned:
Cel mai recent răspuns: Costel Robertino , utilizator 21:12, 26 Martie 2017
Cred ca vreti sa spuneti cum puteti anula un titlu de proprietate?Descrieti speta mai amanuntit ,asa la modul general facem o intreaga teorie.Daca intrebati de anularea unui act de acest gen ,se formuleaza actiune la judecatoria competenta.
1. titlul de proprietate nu-l emite primaria ci OCPI-ul, impreuna cu Comisia judeteana de fond funciar. Primaria doar il elibereaza.
2. daca s-a cauzat o eroare de scriere a amplasamentului pe TP si acesta nu a intrat in circuitul civil, modificarea o poate face comisia judeteana; daca Vreuna din suprafetele inscrise in Tp a intrat in circuitul civil, modificarea o poate face doar instanta de judecata.
Poate detaliati putin, sa nu ne rezumam la generalitati...
Cum se poate anula un titlu de proprietate fals unde este propus retificatea lui la doua luni dupa emitere .nu au cerut acest teren .nu au rol nimic .doar un titlu de 10740 ha .fals.terenul fiind al bunicului meu .pe titlul nostru nu ne-a trecut tot terenul care il avem la rol .care l-am cerut .cine trebuie sa indrepte aceasta eroare .cei din primarie ne trimite in judecata .dar gresala au facuto cei din primarie .ei au facut acte false .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in anulare titlu de proprietate ContSters6135 ContSters6135 Am si eu o speta. De pe urma unui defunct au ramas 4 mostenitori, care au formulat cerere de reconstituire in termenul legal. Comisia judeteana a validat ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate teren agricol serban_ana67 serban_ana67 cum pot modifica un tiltu de proprietate teren agricol redactat gresit de OCPI? in titlu scrie Tarla 30 in loc de 50,iar la cadastru nu ia in seama adeverinta ... (vezi toată discuția)
Titlu in reluare emoldoveanu emoldoveanu In anul 1997, se elibereaza unei persoane un titlu cu un anume numar. In anul 2003, aceeasi persoana solicita printr-un memoriu, modificarea acelui titlu iar ... (vezi toată discuția)