avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor caldura

Buna seara!

Avem un dosar respins pentru ca sotia nu are mutatie la aceasta adresa, (nu are mutatie pentru ca proprietara , adica soacra este plecata din tara) si are certificat de casatorie prin care dovedeste ca este casatorita, dovedeste si venitul, ce nu este clar .
In lege se specifica ca trebuie sa ia mutatie la adresa respectiva?
Are o adresa din partea asociatiei ca locuieste acolo .
Ce poate sa faca in acest caz?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:27, 17 Noiembrie 2010
Dar daca se trece doar tatal si copilul , fara mama care are venit 0 ron?
Membrul de familie inscris in Declaratia pe proprie raspundere trebuie sa aiba adresa din buletin identica cu adresa unde se solicita ajutorul (unde sta toata familia).

Incercati sa faceti declaratie numai cu tatal + copilul. Media venitului sa fie sub 615 lei / membru de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Ajutor caldura SimonaBardea SimonaBardea Am doua nelamuriri la acordarea ajutorului de caldura: 1.Daca sotia nu are mutatie in acea locuinta, familia ei nu poate beneficia de ajutorul de caldura.Dar ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire 2013 irinasilvia irinasilvia Buna seara,pot beneficia de ajutor pentru incalzire daca sotul e plect in strainatate fara contract de munca? eu nu lucrez si am doi copii minori m-ar intesa ... (vezi toată discuția)