avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor caldura

Am doua nelamuriri la acordarea ajutorului de caldura:
1.Daca sotia nu are mutatie in acea locuinta, familia ei nu poate beneficia de ajutorul de caldura.Dar acest caz la Bucuresti se accepta, la cluj nu.
Fiecare primarie a inteles legea cum a avrut?
2. Cine face declaratia pe propria raspundere titularul apartamentului? Daca in acte este mama si locuieste fiul, cine face declaratia?(mama fiind plecata din tara)
Primariile au profitat de faptul ca foarte multi romani sunt plecati prin strainatate la munca si au respins foarte multe dosare.
Daca este mama te intreaba de tata, sau invers , unde este soacra si altele.
Unde este Elodia oameni buni?
Ori e declaratie pe propria raspundere , ori nu.
Si mai mult primaria din orasul meu, respinge dosarul fara decizie fara nimic, nu ai nici o dovada ca acel dosar a trecut pe acolo.
Nu stiu mi se pare tare suspect.

Multam!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:11, 8 Decembrie 2010
declaratia o face proprietarul sau o persoana mandatata de catre acesta.In adeverinta emisa de catre asoc. de prop. trebuie sa fie mentionate toate pers care locuiesc efectiv in apartament, nu conteaza daca au sau nu mutatie pe acel spatiu.
Declaratia o face proprietarul sau un membru de familie sau chiriasul cu contract de inchiriere si viza de flotant la acea adresa. Important este sa ai adresa din buletin (CI) la adresa din Declaratie.
In calcul si in Declaratie trebuie trecute persoanele care locuiesc efectiv in apartament si sunt trecute la cotele de intretinere.

:oops:
de Elodia nu scrie in Ordonanta de urgenta!
In niciun an respingerea dosarelor (desi era mult mai putin frecventa ca acum) nu a fost insotita de vreo dispozitie de respingere.
si daca as dori sa contest decizia lor, ce dovada am ca acel dosar a trecut pe acolo si a fost respins de acel serviciu?
Mai mergeti o data la primarie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor caldura elenna24 elenna24 Buna seara! Avem un dosar respins pentru ca sotia nu are mutatie la aceasta adresa, (nu are mutatie pentru ca proprietara , adica soacra este plecata din ... (vezi toată discuția)
Lamurire normele pentru acordarea ajutoarelor la incalzire cristinageorgescu cristinageorgescu DACA AM DOMICILIU LA O ADRESA , DAR NU FIGUREZ LA INTRETINERE SI AM O MASINA MAI MARE DE 1.6 ESTE CORECT CA CEI DE LA PRIMARIE SA REFUZE ACORDAREA AJUTORULUI ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru incalzire elga50 elga50 Pentru cei interesati cititi acest articol si materialele atasate. Sunt lamuritoare si nu mai trebuie discutii ... (vezi toată discuția)