avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lege autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lege autorizatie de constructie

Am si eu o nelamurire.de cand este valabila legea pentru autorizatie constructie podet?si daca ma puteti ajuta cu numarul si nul ei.Multumesc
Cel mai recent răspuns: vampire666tc , utilizator 23:04, 22 Noiembrie 2010
Autorizatia de construire este necesara pentru orice constructie care urmeaza a fi edificata. Autorizatiile de construire se emit in temeiul legii 50/1991 privind autorizarea constructiilor.
multumesc de raspuns, insa nu sunt inca lamurit.
din cate stiu eu nu se cereau autorizatii de construire pentru garduri, podete....as dori sa stiu daca exista o lege recenta, sau o rectificare la legea din '91 care sa zica acest lucru.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O autorizatie de construire emisa de primar dupa terminarea constructiei ... snipe1975 snipe1975 O autorizatie de construire emisa de primar dupa terminarea constructiei dar inainte sa expire perioada de prescriere a faptei (construire fara autorizatie), ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare a edificarii constructiei (contribuabil vs primarie) Cristian Fara Cristian Fara La solicitarea unui \"Certificat de atestare a edificarii constructiei\" pt o casa construita in anul 1970 necesar pentru inscrierea in CF a casei odata cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie cristida cristida As dori sa ma informati in legatura cu autorizatia de constructie provizorie.Am cumparat un teren al carui proprietar sunt ,iar zona in care se afla se zice ca ... (vezi toată discuția)