avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legislatie intocmire asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legislatie intocmire asociatie proprietari

Buna ziua,

Locuiesc intr-un imobil in care nu este constituita asociatie de proprietari si as dori sa aflu cum as putea sa ii determin pe ceilalti proprietari sa infinteze asociatia.
Blocul se degradeaza pe zi ce trece si in afara de mine si inca 2 proprietari nimeni nu face nimic.

spuneti-mi va rog daca exista vreo solutie sau daca sunt necesare mai multe informatii.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:08, 17 Noiembrie 2010
Act de constituire in urma unei adunari generale de constituire, apoi statut ,ambele autentiticate de notar. Apoi dosar de dobandire a personalitatii juridice si inregistrare la Adm. financiara. Toate detaliile le gasiti in legea Asociatiilor de proprietari. ( L 230/2007)
Ultima modificare: Miercuri, 17 Noiembrie 2010
ContSters122901, utilizator
Vedeti Legea 230/2007 privind infiintarea, organizarea si finctionarea asociatiilor de proprietari.

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Gasiti procedura de infiintare a asociatiei de proprietari in Documentatie specifica asociatiilor de proprietari - primul topic din aceasta sectiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare asociatie de locatari in asociatie de propietari butzi butzi poate sa ma ajute cineva in acest demers?imi puteteti spune ce costuri incumba?subliniez ca locatarii de pe scara mea au venituri foarte mici si se cam feresc ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie proprietari alcibiade alcibiade In blocul unde imi locuiesc parintii se doreste infiintarea unei asociatii de proprietari. Am gasit urmatorul link privind etapele constituirii asociatiei ... (vezi toată discuția)
Infintare asociatie de locatari Neea_86 Neea_86 Buna ziua!As vrea daca se poate sa ma ajutati intr-o problema!As dori sa stiu care sunat etapele infintarii unei Asociati de Locatari;ce acte avem nevoie;de ... (vezi toată discuția)