avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acasa.v
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acasa.v

buna dimineata am o intrebare am plecat de la o firma unde am fost angajat, cu preaviz de 15 zile cu o zi inainte de expirarea preavizului am fost anuntat ca iventarul cel aveam e vorba de o masina de serviciu va fi preluat direct de patron in ultima zi patronul a plecat din localitate si nu m-ia mai preluat iventarul.,eu am facut un proces verbal cu seful de coloana prin care arat faptul ca am lasat masina si tot ce aveam pe iventar la firma..Azi sint anuntat verbal ca mi-sa blocat salariul pe motiv ca nu mi-am predat iventarul. eu lucrez acum pe comunitate nu mai am cind sa merg pe la firma. Ce mise poate intampla si ce ma sfatuiti sa fac
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 08:33, 18 Noiembrie 2010
Buna ziua !
Daca ati incheiat un proces- verbal de predare - primire al inventarului avut, PV este semnat de dumneavoastra si reprezentantul legal al firmei,datat si stampilat de acesta, iar un exemplar v- a fost inmanat si dumneavoastra( pentru exonerarea de raspundere materiala), puteti sesiza angajatorul si ITM- ul in acest sens, iar impotriva popririi pe salariu puteti face contestatie la executare in temeiul art. 399 c.p.c.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata drepturi salariale daniel mihai daniel mihai Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un sfat.credeti ca este bine sa trimit sesizare la ITM, cu urmatoarele?(si daca credeti ca am sa rezolv ceva cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz forraistefan forraistefan Buna ziua , Am fost angajat la o firma dealer Cosmote din data de 01.08.2013. In luna Februarie 2014 in urma a mai multor conflicte cu angajatorul fiindca nu ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu primit de la primarie calytul calytul am primit o somatie de plata si atasat un titlu executoriu de la primarie in care mi se comunica ca am de plata o amenda de circulatie.Eu ,procesul verbal de ... (vezi toată discuția)