avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare pamant?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare pamant?

Bunicii mei au facut cerere de revendicare a pamantului (acesta a fost in spatele casei). Ca raspuns, au primit pamant in alt sat (langa o groapa de gunoi) pe care l-au refuzat. A doua oara li s-a dat pamant in alt judet (la vreo 50 km), pe care vor sa il refuze din nou.
Ei vor sa li se dea pamant in acelasi sat.S-a mai pus in discutie sa ii despagubeasca.
Intrebarea este: cine hotaraste cu cat vor fi despagubiti (terenul valoreaza 20/m2 x600m2=12.000E).Au sanse sa primeasca banii astia de la primarie? Sau sa dea in judecata primaria pentru a primi un teren corespunzator valoric?
Cel mai recent răspuns: stefutza3 , utilizator 14:30, 22 Februarie 2008
Depinde daca aia e valoarea pietii sau o valoare expertizata... Depinde ce vor si ei... In baza carei legi de revendicare...
Este valoarea pietii. ei vor pamant tot acolo (care nu li se da) sau despagubire la valoarea pietii. nu stiu legea in baza careia s-a facut revendicarea.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren tuddi tuddi Buna ziua, Ma numesc Manta Teodora si detin un teren in satul Petresti, comuna Corbeanca, judetul Ilfov. In urma mesajului pe care vi-l reproduc mai jos, ... (vezi toată discuția)
O casa cu mai multi mostenitori Ioana005 Ioana005 Exista o mostenire formata din mai multe terenuri agricole si o casa, si 6 mostenitori. Se poate ca unul din mostenitori sa primeasca casa fara sa fie nevoit ... (vezi toată discuția)
Revendicare mostenire pamant lumi1602 lumi1602 Buna seara. Mama mea are mostenire din partea bunicii 4,5 ha teren agricol in comuna X, pt. care are act de la Arhivele nationale. Mama a depus toate actele ... (vezi toată discuția)