avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se poate intampla daca....................
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se poate intampla daca....................

Imi permit sa va adresez si eu cateva intrebari.
Mama si tatal meu in prezent in viata detin un apartament cu 4 camere.Eu mai am un frate. Mama de ceva timp se tot gandeste cum ar putea face ca sa faca sa ne imparta la ambii aceasta mica avere acum cat ei mai sunt in viata . Mentionez ca mama are o banuiala ca tata s ar putea sa mai aiba un copil dinante de casatoria lor si ii este teama ca acesta sa aiba pretentii la mostenire in momentul in care el nu ar mai fii. Care ar fi cea mai buna solutie in acest caz , cum ar putea imparti totul fara ca acesta din urma daca exista sa nu poata ridica pretentii!! Cum se imparte totul in momentul in care unul din ei decedeaza s au ambii? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:39, 18 Noiembrie 2010
Va recomand o discutie cu un avocat, mergeti toata familia si va sfatuiti ce e de facut. Actul se incheie la notar, dar acesta nu are interes sa va sfatuiasca, doar sa incheie actul. Hotararea asupra tipului de contract o luati dvs. inainte.
Da,notarul va incheie ce act vreti dar trebuie sa stiti ce act tb facut.
Ar fi bine sa platiti avocatul la ora ca sa aiba timp sa va raspunda.
Incercati sa evitati lamurirea problemei in 5 minute...deoarece in acest caz v-am lamurit deja pe forum...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament ContSters308967 ContSters308967 Buna seara, Am o problema legata de atacarea testamentului.Fratele meu a decedat,la 7 ani dupa el a decedat si mama mea,in decursul acestor ani eu am primit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca suntem doua surori și s-a făcut succesiunea ... Ionel Achimi Ionel Achimi Buna ziua! Daca suntem doua surori și s-a făcut succesiunea după mama care a decedat, iar acum tata a ramas în viața, având și un atac cerebral, cu ... (vezi toată discuția)
Tata i-a donat apartamentul fratelui meu fara sa ma despagubeasca adrian nedelea adrian nedelea tata a donat apartamentul care i-a fost dat de stat penrtu ca avea o familie si copii , fratelui meu , se poate ataca in justitie , deoarece i-a fost dat ... (vezi toată discuția)