avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salariilor restante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salariilor restante

Situatie:
Fost Angajator X, actionat in judecata pentru neplata salariilor restante cu termen in martie 2011.S-a plecat prin demisie.
Refuza sa faca aceasta plata a salariilor restante motivand ca nu are incasari, desi se poate demonstra usor prin contractele incheiate legale si declarate ca are incasari.

Pot cere poprire pe conturile societatii pana la judecarea cazului? Pot cere confiscarea vreunui bun?Pot recupera aceste salarii pana la data judecarii ? Cum, daca este posibil?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 11:24, 18 Noiembrie 2010
Nu puteti cere nimic pana la solutionarea cauzei.
la primul termen cereti " instituirea sechestrului asigurator "
puteti face o cerere de preschimbare termen!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de preschimbare termen resursesbc resursesbc In cazul unui proces civil in care s-a dat termen pentru audierea martorilor, se poate face o cerere de preschimbare a acestui termen, de amanare pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Model de cerere de amanare cauzei - insolventa inlineasofa inlineasofa Finante a depus o cerere de insolventa la societatea X si termen de judecata este pe data de 06.09.2012. Considerand ca societatea X a platit deja o parte din ... (vezi toată discuția)
Sechestru masina aliceTudor aliceTudor Cum pot afla daca exista sechestru pus pe o masina si daca pot iesi in strainatate cu ea? Sunt din alt oras si masina mea e pe numele parintilor (vezi toată discuția)