avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buletinul de indentitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buletinul de indentitate

buna ziua am si eu o mica nelamurire...eu si mama mea suntem in italia tatal meu a murit in urma cu 2 anii eu vreau sa merg acasa in romania de sarbatori si as dori sa imi schimb buletinul de identitate pt ca imi expira in luna aprilie anul viitor este cumva adevarat ca imi trebuie semnatura de la mama mea precum ma primeste in casa ei?daca da ar putea sa faca o declaratie in italia in fata notarului pe care sa o traduc si sa o legalizez in romania?
sau va trebui sa fie si ea de fata?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: sd2010 , utilizator 15:30, 18 Noiembrie 2010
Poate să facă declaraţia şi acolo la un birou notarial apoi o apostilaţi, în România o traduceţi şi o legalizaţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarație acord călătorie cu minori Luca 4 Luca 4 Buna am si eu o întrebare. Daca fac procură in Italia la un notar pentru a mă putea intoarce din românia cu copii fără sot cum trebuie sa procedez? (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am o intrebare???am nevoie de cazier din rimini e,pot sa fac o inputernicire la un notare???ciao procura mai multe limbi???e valabila in romania???dana italia Maschera Maschera As dori sa fac o procura pt Certicat de nastere in original Buletin de identitate Cazier juditiar.... Se poate face cu o singura procura din Italia???cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie in urma divortului marianastanciu2018 marianastanciu2018 Prin divort am revenit la numele de fata Bunaciu,dar fiind rezidenta Italia, cu pensie de invalidità civile,cu un infarct si 5 stenturi si 3 interventuri la ... (vezi toată discuția)