avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rog ajutor-administrator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rog ajutor-administrator

Cum trebuie sa procedez pt.a dovedi daune materiale (intr-o luna )in cazul in care eu sunt administrator de SRL si nu am un venit lunar ci doar dividende (dupa incheierea exercitiului financiar)in cazul in care la sfarsitul anului firma obtine profit..
[Pot sa mai renunt la daune materiale si sa cer toata suma la daune morale daca nu am cum proba despag.materiale?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 19:32, 18 Noiembrie 2010
Vreti sa detaliati mai mult ?
Despre ce fel de daune este vorba ?
Din pacate, este foarte greu de dovedit prejudiciul cauzat de faptul ca nu v-ati putut indeplini functia de administrator. Dividendele nu sunt venit garantat, fiind supuse unei decizii privind reinvestirea profitului de catre societate si ele se dau asociatilor, nu administratorului. Doar daca va platiti indemnizatie de administrator...
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2010
eumarian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire plata impozit dividende oug 200/2008 placarifaine placarifaine va rog sa ma lamuriti in privinta aplicarii acestei ordonante. cum dovedim ca reinvestim dividendele conform legii pentru a nu plati impozitul de 16%? (vezi toată discuția)
Administrator si beneficiar de concediu crestere copil in acelasi timp? moise_anca moise_anca Mai pusesem o data intrebarea, ma-ti rugat sa reformulez beneficiez de concediu crestere copil si vreau sa stiu daca pot sa-mi infiintez si un SRL(in care sa ... (vezi toată discuția)
Daune morale in contenciosul administrativ alfiyagerdt alfiyagerdt Buna ziua! As dori sa stiu daca in cadrul proceselor de contencios administrativ, daunele morale si materiale se stabilesc de catre reclamant in actiunea ... (vezi toată discuția)