avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primaria nu a platit indemnizatia de insotitor - ce ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primaria nu a platit indemnizatia de insotitor - ce pot face?

Va salul pe toti care scrieti pe acest forum si va doresc sanatate si putere de munca.
Va cer ajutor referitor la indemnizatia pentru insotitor care nu a mai fost platita din luna mai 2010. M-am adresat Primariei din com. Corbu, judetul Olt, si mi s-a spus ca nu au primit bani de la Buget pt. a plati indemnizatia. M-am adresat Ministrului Muncii, si mi s-a trasmis o adresa in care se mentioneaza; Conform legii 448/2006, Art.43-(2) ''Plata indemnizatiei lunare se asigura de primariile in a caror raza teritoriala isi are domiciliul sau resedinta persoana cu handicap grav'' .
Doresc sa trasmit o notificare in acest sens Primariei, si daca nu se rezolva favorabil aceasta problema sa ma adresez justitiei. Cer sfatul specialistului, sa ma indrume pasii pe care urmeaza sa-i parcurg, pt. a rezolva problema in cauza.
Va multumesc anticipat.
Cu stima,
Mariana
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 23:15, 19 Noiembrie 2010
Actiune impotriva primariei la sectia "litigii de munca" a tribunalului competent dpdv teritorial!!
Kyandra a scris:

Actiune impotriva primariei la sectia "litigii de munca" a tribunalului competent dpdv teritorial!!

Parata este Primaria sau Comuna Corbu, judetul Olt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii neplatite jianumarian jianumarian Buna ziua, Ma aflu in ultimele zile de preaviz, dupa ce timp de 2 luni nu ni s-au mai virat salariile. Intrebarea mea este daca pot intenta proces direct ... (vezi toată discuția)
Legea 247 din 2005 - reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole tanasieflorina tanasieflorina Prin aplicarea Legii nr. 1 din 2000 am fost informata de validarea a \\"7 ha teren agricol\\". In urma contestatiei pe care am efectuat-o in 2005, am fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare indemnizatie crestere copil cu handicap taxiprima taxiprima Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt mama unui baietel minor cu handicap grav de la varsta de 3 ani,acum are 6ani.Eu am optat pentru o indemnizatie ... (vezi toată discuția)