buna ziua
am avut un proces cu politia pt ca nu am fost de acord cu procesul verbal. am comunicat judecatoriei adresa la care sa-mi fie trimisa sentinta ( printr-o cerere depusa si inregistrata la registratura ). judecatoria mi-a trimis in scris sentinta la adresa de pe buletin( care e diferita de adresa la care am cerut sa-mi fie trimisa sentinta), iar eu am trecut azi din intamplare la acea adresa si am vazut sentinta. plicul e datat pe 12.11.2010.
eu am dreptul sa fac recurs sau sa depun permisul la politie pt suspendare si sa platesc amenda aferenta in termen de 15 zile de la data de pe plic.
m-am hotarat sa nu mai fac recurs.
nelamurirea mea este daca pot sa platesc doar jumatate din amenda. eu am auzit ca se poarte plati jumatate dn amenda doar in max 2 zile de la data instiintarii.
ce pot sa fac daca nu e vina mea ca judecatoria nu a trimis plicul la adresa comunicata ? exista vreo sansa sa pot plati doar jumatate din amenda in acest caz ?
va multumesc anticipat pt raspuns.
2 zile de la ramanerea definitiva si irevocabila a sentintei, mai exact dupa trecerea celor15 zile de recurs de la comunicarea sentintei!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
30 zile apel
mirceani
Am castigat un proces la judecatorie impotriva unei primarii.
Judecatoria a expediat hotaratea instantei cu stampila postei 17 martie.
Stampila de primire a ... (vezi toată discuția)
Amenda
morfic
Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: In timp ce ieseam cu spatele din parcare am lovit usor un stalpisor de cca 50 cm inaltime care mi-a infundat fusta ... (vezi toată discuția)
Arhivare dosar
ioanandrei
O HOTARIRE JUDECATOREASCA data in APEL , in INSTANTA CURTEA DE APEL , hotarire care putea fi atacata cu RECURS , nu a fost comunicata ,iar dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)