avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poti sa te prezinti la un proces fara avocat??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poti sa te prezinti la un proces fara avocat??

as vreau sa stiu daca la un proces de evacuare poti sa te prezinti fara avocat?
pt ca sora sotului meu ia zis sa ii trimeata bani pentru avocat ca sa se prezinte la proces de evacuare pt ca ia zis judecatorul ca nu poate sa se reprezinte singura e posibil asa ceva?? va multumesc astept raspunsurile voastre.
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 16:35, 18 Noiembrie 2010
probabil ca judecatorul i-a recomandat sa mearga cu un avocat pentru ca a vazut-o ca nu se descurca.
numai daca dansa detine suficiente cunostiite juridice incat sa tina piept adversarului, atunci se poate prezenta fara avocat.
dar nu te obliga nimeni sa vii cu avocat corect?
Daca partea stapaneste procedura ,nu este obligatoriu sa fie reprezentat de avocat
Nu exista aceasta obligatie , exista doar dreptul unei parti din proces de a-si angaja avocat , nu si obligatia.Exista aceasta obligatie doar in anumite situatii si in materie penala , nu civila. Puteti numi si un mandatar neavocat, caruia sa-i faceti o procura si sa va reprezinte in instanta, poate ca se descurca mai bine .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

un avocat,poate reprezenta o persoana plecata instrainatate,intr-un proces de divort? mihai251979 mihai251979 Buna seara! Sotul, sorei mele a inaintat cerere de divort.A primit 2 citatii acasa ,urmatoarea infatisare urmand sa aiba loc in data de 27.02.2012.Sora mea ... (vezi toată discuția)
Rolul mandatarului ovidiumanole ovidiumanole buna. spuneti-mi va rog, eu daca am mandatato pe mama mea sa poarte un proces in numele meu ea are dreptu sa vorbeasca in timpul procesului in caz de vreo ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord....dar nu vreau sa ma prezint lauracontra lauracontra buna, va rog sa ma ajutati intr-o mare problema. Am avut o casnicie frumoasa, dar el a intalnit pe altcineva, dupa 7 ani am hotarat sa plec si sa-l las sa ... (vezi toată discuția)